Derde wijkagent voor gemeente Brummen

BRUMMEN – Wijkagenten Nienke Gebbink en Henk Mulder hebben versterking gekregen. Het team wordt uitgebreid met Jos Braafhart.

De wijkagenten zijn vaak in hun wijk te vinden. Ze hebben een luisterend oor en willen graag aanspreekbaar zijn voor de mensen. Zij zijn de ogen en oren van de politie. Nienke Gebbink is de wijkagent voor het dorp Brummen en Jos Braafhart voor Eerbeek. Henk Mulder heeft het buitengebied onder zijn hoede.

De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn of haar wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in de wijk. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang.

De wijkagenten zijn bereikbaar via 0900-8844. De politiepost in het gemeentelijk servicepunt aan de Stuijvenburchstraat in Eerbeek is geopend op maandag van 13.00 tot 16.00 uur en op woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur. Wie een bezoek wil brengen, dient eerst een afspraak te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.