Denk mee over recreatiegids Welkom op de Veluwezoom

REGIO – Regiobode en het Toeristisch Platform Zuid Oost Veluwezoom zijn weer druk bezig met het samenstellen van de recreatiegids Welkom op de Veluwezoom. Hierbij vragen zij de hulp van inwoners voor juiste en volledige informatie.

De opzet van de gids is om bewoners en bezoekers van de Veluwezoom te informeren over het toeristisch aanbod op de Veluwezoom: het toeristisch gebied in de omgeving rondom de dorpen die bij de gemeentes Rheden, Rozendaal, Brummen, Doesburg horen, evenals Loenen, Lieren en Beekbergen. Er worden jaarlijks 70.000 exemplaren van de gids verspreid. Bezoekers aan de regio krijgen ze van toeristisch ondernemers, maar ook wordt de gids gratis huis-aan-huis bezorgd in het verspreidingsgebied van Regiobode. Ook worden de boekjes uitgedeeld op diverse beurzen, in samenwerking met de gemeente Rheden en Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen worden boekjes ook uitgedeeld op diverse beurzen. Bezoekers aan het gebied zijn enthousiast over dit waardevolle naslagwerkje.

De samenstellers van de gids willen ieder jaar de informatie actualiseren en perfectioneren. Daarvoor vragen zij de hulp van inwoners. “Misschien heeft u nog informatie over de regio Veluwezoom die eigenlijk in deze gids of op de site veluwezoom.nl thuishoort. Denk bijvoorbeeld aan evenementen en activiteiten die worden georganiseerd. Daarnaast zijn foto’s van de regio van harte welkom. Deze moeten wel rechtenvrij zijn, maar kunnen dan worden gebruikt in het boekje, op de site of op Facebook.”

Iedereen die informatie heeft, aanvullingen of wijzigingen op de gids van vorig jaar of foto’s heeft, kan deze tot vrijdag 15 februari sturen naar het bestuur van Toeristisch Platform Zuid Oost Veluwezoom via info@veluwezoom.nl.

www.veluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.