Home / Rheden-Regiobode / De Moraalridder in de Dingenfabriek

De Moraalridder in de Dingenfabriek

VELP – Theatergezelschap Echo komt op zondag 10 februari voor de vierde keer naar Velp. Om 15.00 speelt de groep in de Dingenfabriek een speciale versie van de voorstelling De Moraalridder. Vanuit hun eigen overtuiging brengen de twee actrices Lotte Dunselman en Anna Schoen met hart en ziel het dilemma van alleen maar het beste voor de wereld te willen en het verslaafd zijn aan de dagelijkse genoegens. Met hun heftige fysieke theater met een boodschap veroverden zij de afgelopen jaren de harten van hun groeiende schare bezoekers. Theatergroep Echo speelt in alle grote en middelgrote steden in Nederland In Velp spelen Lotte en Anna een verkorte versie en gaan na de voorstelling in gesprek met het publiek. Er is plaats voor zo’n dertig bezoekers, dus op tijd reserveren is aan te raden. De entree bedraagt 15 euro en reserveren kan per mail via ria_bosveld@hotmail.com of via tel. 026 3647815.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.