Home / Nieuws / De keuzes van Sneeuwwitje

De keuzes van Sneeuwwitje

DIEREN / SPANKEREN – Wat als ik een andere richting had gekozen in mijn leven? Dat is de vraag die centraal stond in de voorstelling Snow White, die afgelopen weekend op de planken werd gebracht door de Spankerense theatergroep DND Gold. Op het toneel van een gevulde Schouwburg Theothorne in Dieren werd het sprookje Sneeuwwitje op een eigentijdse manier verteld. De groep liet zien dat het heel anders kan lopen in het leven, als je een andere keuze maakt en toonde Sneeuwwitje in twee verschillende verhaallijnen. Natuurlijk stond het stuk weer bol van de humor en werd het spel aangevuld met dans en video, zoals het publiek van DND gewend is.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.