Home / Brummen-Regiobode / De IJsselboei zoekt nieuwe zangers

De IJsselboei zoekt nieuwe zangers

BRUMMEN – Shantykoor De IJsselboei uit Brummen zoekt nieuwe zangers. Geïnteresseerden kunnen op vrijdagavond een kijkje komen nemen bij Plein 5 aan het Van Limburg Stirumplein5. Er wordt gerepeteerd van 20.00 tot 22.00 uur.

Het Shantykoor is behoorlijk groot, maar is het afgelopen jaar in aantal teruggelopen door overlijdens en doordat mensen om gezondheidsredenen moesten stoppen. Inmiddels hebben zich al een paar potentieel nieuwe leden gemeld, zo laat De IJsselboei weten: “Ze lopen even stage en zijn dan waarschijnlijk ‘verkocht’.”
Het afgelopen jaar trad het koor meerdere keren op in de regio, met aan het einde van het jaar dekerstoptredens in Laag-Soeren en Zutphen. Daarnaast nam het koor deel aan Shanty-festivals in Kampen, Enschede, Andijk en als uitschieter bij de havendagen in Rotterdam. Het hoogtepunt was het eigen festival op Tweede Pinksterdag.

Momenteel oefent het koor een nieuw repertoire. De agenda voor 2019 begint al weer goed gevuld te raken met optredens in De Hoven, Eerbeek, Brummen en Sevenum (Limburg). In deze laatstgenoemde plaats gaat het koor deelnemen aan een zogenaamde Sing Challenge
Het koor wijst potentiële sponsoren op de mogelijkheid sponsor van het koor te worden: “We hebben aardige mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Bijzonder is ook dat u als sponsor kans maakt op een gratis optreden van het koor op een door u gewenste locatie.”

www.deijsselboei.nl

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.