Home / Belangrijk / De Cirkel haalt 1400 euro op voor Alpe d’Huzes

De Cirkel haalt 1400 euro op voor Alpe d’Huzes

RHEDEN – Sport- en Healthclub de Cirkel haalde op zondag 27 februari 1.400 euro op met de jaarlijkse sportmarathon. Het goede doel was dit jaar Team PA dat deelneemt aan de Alpe d’Huzes.

Het bedrag werd bijeengebracht door 88 deelnemers die één tot vier uur lang sportief bezig waren met uiteenlopende activiteiten zoals spinning, hardlopen, wandelen en andere groepslessen van de Cirkel. Alle activiteiten stonden onder leiding van professionele begeleiders.
Aanvoerder van Team PA, Martin de Vries, vertelt hoe hij de dag heeft beleefd. “Het was een fantastisch mooie dag. Ons team voelt zich gesteund door de vele deelnemers van vandaag. De sfeer was er één van saamhorigheid en verbondenheid. Supermooi om ook op een dag als deze te ervaren dat mensen in gezamenlijkheid tot veel mooie dingen in staat zijn. Dit sluit precies aan bij wat de missie is van alle deelnemers aan de Alpe d’HuZes. Samen er voor zorgen dat kanker niet langer meer een dodelijke ziekte is. Wij willen de Cirkel enorm bedanken voor hun bijdrage en initiatief deze geweldige Sportmarathon voor Team PA te organiseren.”
Mochten er nog mensen zijn die niet in de gelegenheid waren om aan te sluiten op de Sportmarathon en toch graag Team PA willen steunen door een gift kunnen dit doen via de website www.teampa.nl.
Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto Opgeven is geen optie.

V.l.n.r. Anita Hendriks, Laska Mosterman (beiden van de Cirkel), aanvoerder van team PA, Martin de Vries en medewerkers van de Cirkel Vincent Koch.

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.