Home / Doesburg-Regiobode / De beste badmintonners

De beste badmintonners

DOESBURG – Het recreantenteam van badmintonvereniging Doesburg is behoorlijk fanatiek. En dat heeft deze groep sporters naar het kampioenschap geleid. De laatste wedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen Didam. De nummer twee, Phido, heeft niet meer de kans om bij te komen en dat maakt de Doesburgse ploeg tot overwinnaar. “De oldies doen het dus nog best”, zegt het team van ‘niet meer zo heel jonge spelers’ zelf.

Lees ook

Riool is geen afvalputje

BRUMMEN – Het rioolputje is niet bedoeld om afval in te gooien. Om dat duidelijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.