Home / Brummen-Regiobode / D66 dient motie in voor trouwen in achtertuin

D66 dient motie in voor trouwen in achtertuin

GEM.APELDOORN – D66 Apeldoorn heeft op Valentijnsdag een motie ingediend, die unaniem door de gemeenteraad is aangenomen. In de motie wordt het college op om de mogelijkheden te onderzoeken om trouwen op een zelfgekozen locatie toe te staan.

In de gemeente Apeldoorn is het nu niet toegestaan om te trouwen op een zelfgekozen locatie, zoals een eigen woning met bijbehorende tuin. Enkel op de bestaande, vaste trouwlocaties is het op dit moment toegestaan om de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden.
D66 Apeldoorn vindt het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk invulling moet kunnen geven aan de mooiste dag van zijn/haar leven. Eenieder moet daarom kunnen trouwen op een zelfgekozen locatie. D66 Apeldoorn wil het mogelijk maken dat deze stellen eenmalig een locatie als trouwlocatie kunnen laten aanwijzen, zodat daar de huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden.

Lees ook

Riool is geen afvalputje

BRUMMEN – Het rioolputje is niet bedoeld om afval in te gooien. Om dat duidelijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.