Home / Brummen-Regiobode / Cursus kunstgeschiedenis

Cursus kunstgeschiedenis

BRUMMEN/EERBEEK- In februari begint er weer een nieuwe cursus kunstgeschiedenis in de bibliotheken in Brummen en Eerbeek. Deze lezingencyclus wordt gegeven door Iris Maalderink-Besselink. Zij is kunsthistorica en werkt onder andere als rondleidster in het Kröller-Müller Museum, Museum MORE in Gorssel en in Kasteel Ruurlo. Daarnaast geeft zij al ruim tien jaar cursussen kunstgeschiedenis. Deze cursussen zijn opgezet voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. In de nieuwe cursus kunstgeschiedenis wordt aandacht besteed aan vijf kunstenaars van deze tijd. Elke avond zal er één kunstenaar centraal staan: Damien Hirst, Anish Kapoor, Roni Horn, Isa Genzken en Pierre Huyghe. De start van de cursus in Brummen is op dinsdag 12 februari en in Eerbeek op dinsdag 19 februari.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.