Home / Rheden-Regiobode / Cultuurbedrijf RIQQ biedt kunstlessen aan huis

Cultuurbedrijf RIQQ biedt kunstlessen aan huis

RHEDEN – Cultuurbedrijf RIQQ zoekt deelnemers voor kunstlessen aan huis, mensen die bijvoorbeeld altijd al eens willen schilderen of nog een muziekinstrument op zolder hebben liggen. In het kader van: ‘je bent nooit te oud om iets te leren’, worden er lessen aangeboden om een kunstzinnige talent te ontdekken. De lessen zijn speciaal bedoeld voor mensen die niet gemakkelijk kunnen deelnemen aan een groepsles buitenshuis, bijvoorbeeld door een fysieke of sociale beperking of een taalachterstand. In de één op één lessen aan huis worden deelnemers begeleid door een vrijwilliger. De eerste lessen starten in maart en zijn gericht op beeldende kunst. Aanmelden of meer informatie is te verkrijgen via tineke@cultuurbedrijfriqq.nl of tel. 0313 – 415603.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.