Home / Rheden-Regiobode / Concert Staffa Trio in Dorpskerk Rheden

Concert Staffa Trio in Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Op zondag 24 februari 2019 om 15.30 uur zal het Staffa Trio een concert verzorgen in de Dorpskerk te Rheden. Het trio bestaat uit violiste Symone Boerstoel en Angela en Mark Kreeftmeijer op klarinet en piano en speelt kamermuziek in originele bezetting en bewerkingen van barok tot twintigste eeuw. Het drietal brengt een gevarieerd programma met werken van Loeillet, Schubert, Menotti, Mozart, Mendelssohn, en Godron. Voor het stuk van Mendelssohn zal het Staffo Trio worden aangevuld met de Syrische klarinettist Khaled Kassam. Angela Kreeftmeijer bespeelt dan de Bassethoorn. Het concert begint om 15.30 uur. De toegang is vrij; bij de uitgang wordt gecollecteerd.

www.staffatrio.nl

www.dorpskerkrheden.nl

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.