Home / Rheden-Regiobode / Charlie Chaplin in Velp

Charlie Chaplin in Velp

VELP – Bij Ons Raadhuis in Velp draait het tijdens de maandelijks filmmiddag op donderdag 21 februari om Charlie Chaplin. Er worden drie films vertoond uit de, volgens velen, beste periode van Charlie van 1917 tot de komst van de geluidsfilm rond 1930. Iedereen is van harte welkom bij deze filmmiddag die begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De toegang bedraagt 3 euro. Ons Raadhuis is te vinden aan de Nieuwstraat 1 in Velp.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.