Cas de Goede wint tekenwedstrijd Sjorsboekje

DIEREN – Wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden verraste Cas de Goede op donderdag 24 januari in zijn klas op basisschool De Boomgaard in Dieren. Cas kreeg een prijs voor zijn tekenprestatie voor Sjors Sportief & Creatief.

Elk jaar wint één basisschoolleerling de prijs voor de winnende tekening, waarmee de voorkant van het Sjorsboekje wordt versierd en dit jaar was dit Cas. Hij kreeg daarvoor van wethouder Budel een bon voor een sportieve activiteit met de hele klas: lasergamen met Sportbedrijf Rheden.
Dit jaar is de derde editie van Sjors Sportief & Sjors Creatief verschenen. Ieder kind van groep 1 tot en met 8 in de gemeente Rheden ontvangt het Sjorsboekje op school. Het boekje staat boordevol sportieve en creatieve workshops waar basisschoolleerlingen zich (vaak gratis) voor kunnen inschrijven. Op deze manier kunnen kinderen zich oriënteren op het gebied van sport en cultuur in de gemeente, zonder dat ze direct lid worden van een vereniging.
De online inschrijving is gestart op woensdag 23 januari via de website www.sjorssportief.nl en inschrijven kan het hele schooljaar door. Sjors is een groot succes, na één dag waren er al meer dan honderdzesti aanmeldingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.