Home / Rheden-Regiobode / Carnavalsactiviteiten in Dieren

Carnavalsactiviteiten in Dieren

DIEREN – Stichting Karnaval Dieren verzorgt op zaterdag 2 maart om 11.11 uur de opening van het carnaval in Dieren-Zuid. Op het Horecaplein in Zwieren-Zuid wordt het startschot gegeven voor het carnavalsweekend. Het kriebeltjesbal oftewel het kindercarnaval begint op zondag al voor de optocht. Het grote kinderfeest begint om 10.45 uur, de zaal is open vanaf 10.30 uur. Ook dit jaar worden er weer prijzen uitgedeeld voor de best verklede kinderen. Om 13.11 uur begint de optocht. Iedereen die wil meelopen kan om 12.50 uur verzamelen op de de parkeerplaats het Nieuwland aan de Admiraal Helfrichlaan. Mensen die willen meedoen met een wagen worden verzocht om bij de WA-verzekering te controleren of dit is toegestaan. De route van de optocht is Start Admiraal Helfrichlaan – Geitenbergerweg – Lindelaan – Telgenlaan – Rode Kruislaan – Valeriuslaan – Zilverakkerweg – Bernard Zweerslaan – Piersonstraat – Wilhelminaweg – Spoorstraat – Horecaplein Einde.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.