Home / Brummen-Regiobode / Carnavals voor 55-plussers

Carnavals voor 55-plussers

EERBEEK – Carnavalsvereniging De Dwarsliggers nodigt iedereen van boven de 55 van harte uit voor een gezellige carnavalsmiddag in De Korenmolen te Eerbeek. Dit feestje vindt plaats op zondag 17 februari en gaat gepaard met de ludieke overdracht van ‘t Dwarsliggersdorpse Buukske. Vanaf 13.33 uur staat er koffie of thee klaar voor de gasten, het programma begint om 14.11 uur. Op het programma staan drie dansgardes, een medley van meezingers opgevoerd door de oud-Prinsen en een optreden van een mystery-zanger. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen met de carnavalsbingo. Vanaf ongeveer 16.11 uur is de overdracht van ‘t Dwarsliggersdorpse Buukske. De Hoogheden moeten dit Buukske verdienen door een ludieke opdracht te vervullen. De middag eindigt om 16.44 uur.

Lees ook

Verkoop van Israël-producten

EERBEEK – De familie Jansen in Eerbeek houdt van donderdag 6 tot en met zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.