Home / Doesburg-Regiobode / Carnaval voor 55-plussers in Giesbeek

Carnaval voor 55-plussers in Giesbeek

GIESBEEK – Ook dit jaar is de seniorenmiddag onderdeel van de carnavalsactiviteiten in Giesbeek. Op zondag 24 februari zal in Het Hof van Giesbeek vanaf 13.00 uur een gevarieerd programma worden gepresenteerd en wordt bekendgemaakt wie er dit jaar de eretitel van Seniorenprinsenpaar gaat dragen.
De entree voor deze middag is gratis en een kopje koffie of thee wordt aangeboden door Het Hof van Giesbeek. Het programma duurt tot ongeveer 16.30 uur. Na deze seniorenmiddag gaat de vereniging zich klaarmaken voor de carnavalsdagen op 1 tot en met 4 maart. Zo staan het kindercarnaval op De Paulusschool, het Gekostumeerd Bal met optredens van Stef Ekkel en John West, de grote Giese optocht, het Fruhshoppen XXL, de Dolle Dinsdag uit en nog veel meer op het programma.

www.knorenknalpot.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.