Home / Rheden-Regiobode / Carnaval met de Deurdauwers

Carnaval met de Deurdauwers

DIEREN – Naast de gezamenlijke activiteiten in Dieren, heeft carnavalsvereniging de Deurdauwers ook nog een eigen programma in Feestburcht de Harmonie in Laag-Soeren. Op zaterdagavond is er vanaf 20.00 uur een gekostumeerd bal. Op zondag 3 maart is de Zwierense avond vanaf 20.30 uur. Op maandag 4 maart wordt het Boerenbal gehouden. Dit begint om 20.30 uur. Op dinsdag 5 maart is er van 14.00 tot 17.00 uur deurshoppen. De festiviteiten worden op dinsdagavond afgesloten met het Deurdauwers bal. Dit begint om 20.30 uur.

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.