Home / Brummen-Regiobode / Carnaval in Eerbeek

Carnaval in Eerbeek

EERBEEK – De Dwarsliggers hebben ook dit jaar een vol carnavalsprogramma in Residentie de Korenmolen in Eerbeek. Op vrijdagavond 1 maart start om 18.11 uur de Lichtjesparade op het Oranje Nassauplein. Om 18.33 uur is de opening van het carnaval en de sleuteloverdracht met burgemeester Alex van Hedel bij de Muziektent. Om 19.11 uur is het Party Time in de residentie de Korenmolen. Om 19.33 uur start Carnadisco voor de jeugd van 9 t/m 15 jaar in De Schuure. Op zaterdag 2 maart is om 11.11 uur de overdracht van jeugdprinswagen en de prinsenwagen. Het Locomotiefjesbal begint om 14.11 uur. De Carnavals Party begint om 21.00 en is toegankelijk vanaf 16 jaar. Op zondag 3 maart start om 13.11 uur de optocht vanaf Grand Café de Korenmolen. Daarna barst het grote carnavalsfeest los. Ook op maandag 4 maart is er nog wat te beleven in Dwarsliggersdorp. Vanaf 10.33 uur is er Frühschoppen in de zaal van de Korenmolen. 15.11 uur is het carnaval in Eerbeek ten einde.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.