Home / Rheden-Regiobode / Carnaval in de Emmaüskerk

Carnaval in de Emmaüskerk

DIEREN – Op zaterdag 2 maart kunnen kinderen van 14.00 tot 16.00 uur in de Emmaüskerk in Dieren carnavalsmaskers versieren. Alle kinderen, jong en oud, zijn dan welkom. Er zijn maskers en knutselspullen aanwezig en er is wat lekkers te eten en te drinken. Op zondag 3 maart is er om 9.30 uur een speciale familieviering, waarin de kinderen in een carnavalsoptocht mogen lopen. Kinderen mogen daarvoor in een carnavalsoutfit naar de kerk komen. Aanmelden voor het knustelen kan bij Emma Dirkse van den Heuvel via emmaschouten1@gmail.com.

Lees ook

Volleybalvereniging Volta weer van start

VELP – Na een half jaar pauze is volleybalvereniging Volta uit Velp deze maand weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.