Home / Rheden-Regiobode / Carnaval in Café het Schilderij

Carnaval in Café het Schilderij

DIEREN – Het carnavalsweekend staat ook in Dieren voor de deur. In Café het Schilderij staan weer verschillende activiteiten op het programma.

Op vrijdag 1 maart kunnen bezoekers vanaf 21.00 uur voor 29,50 euro de hele avond hun pul onbeperkt laten vullen met een favoriete drank. Op zaterdag wordt het café, met medewerking van beide carnavalsverenigingen, om 14.30 uur omgedoopt tot de Schilderachtige Deur-Nöler. Zaterdagavond is het Boerenkeetfeest. De entree bedraagt 5 euro. De aanvang is 20.30 uur.
Zondagmiddag is er de Amsterdamse Middag, een ouderwets gezellige middag met optredens van Gerard Pats en Patrick Karssen. Aanvang is 15.00 uur en de entree is gratis. Maandag 4 maart is het ouderwets Fruhshoppen vanaf 10.00 uur. De festiviteiten worden op dinsdag afgesloten met Reiß Die Hütte Ab, waar bezoekers zelf de muziek mogen bepalen. Ook kunnen er spelletjes gespeeld worden en zijn er hapjes en haring. De aanvang is om 12.00 uur.

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.