Home / Rheden-Regiobode / Buurt-AED in Dieren Noordoost

Buurt-AED in Dieren Noordoost

DIEREN – De wijk Dieren Noord-Oost krijgt binnenkort een AED, een automatische elektrische defibrillator. Het apparaat komt aan de muur van wijkcentrum De Drieschaar en is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. De AED wordt geschonken door het Buurtschap van Dieren. Wie vrijwilliger van de alarmcentrale wil worden en een cursus hiervoor wil volgen, kan zich aanmelden bij Tineke Stokreef, tel. 0313-427444. De cursus duurt één dag en wordt betaald door het Buurtschap. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe meer kans op hulp en overleving bij een hartstilstand.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.