Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Win een kookworkshop bij de Korenmolen

Business & Shopping: Win een kookworkshop bij de Korenmolen

EERBEEK – Restaurant de Korenmolen in Eerbeek wil wel eens van haar gasten horen wat zij nou het liefst op de kaart zouden zien staan. Eters kunnen daarom hun favoriete recept indienen en daarmee ook nog eens een kookworkshop winnen.

“We stellen onze kaart altijd met zorg samen. Dat doen we aan de hand van de laatste trends en eigen ideeën, maar we zijn ook wel erg benieuwd naar wat onze gasten het liefst willen eten”, legt bedrijfsleider Bart Tabor uit.
Om daar achter te komen, heeft de Korenmolen een leuke wedstrijd opgezet. “Iedereen die bij ons komt eten, mag zijn of haar favoriete gerecht doorgeven. Dat kan een volledig recept zijn, maar ook een idee waar we zelf een recept bij bedenken. Het mag een voor-, hoofd- of tussengerecht zijn, maar ook een dessert.”
Uit alle inzendingen worden zes gangen gekozen, die samen een mooi menu vormen. “De indieners van deze gerechten mogen het menu dan bij ons komen koken. De winnaars gaan samen met chef-kok Marcel Vermeulen en mij in de keuken van de Korenmolen aan de slag. Het wordt een leuke dag met lekker eten en bijbehorende wijntjes, waarbij we van elkaar kunnen leren”, aldus Tabor, die zelf al uitkijkt naar deze dag.

De Korenmolen heeft net haar nieuwe voorjaarskaart geïntroduceerd, waarop onder andere weer nieuwe seizoensgerechten staan. “In juni stellen we de kaart samen voor de zomer. Het is de bedoeling dat een aantal gerechten uit deze wedstrijd hierop terugkomt.”

Deelname staat open voor iedereen die in februari bij de Korenmolen komt eten. “Valentijnsdag is een mooie gelegenheid”, zegt Tabor. “We hebben speciaal voor deze dag een heerlijk driegangenmenu samengesteld voor een mooie prijs. Kom dus gezellig bij ons eten en doe mee!”

Foto: Linda Peppelman

www.dekorenmolen.com

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.