Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Tijd voor jezelf bij Beau Experts Velp

Business & Shopping: Tijd voor jezelf bij Beau Experts Velp

VELP – Nieuw aan de Hoofdstaat 104 in Velp is beautysalon Beau Experts. “Een plek voor beautybehandelingen, tijd voor jezelf en aandacht voor je vrouwelijkheid”, aldus eigenaresse Kristina Prkic – Jonjic.

“Beau Experts is geen schoonheidssalon”, legt Kristina uit. “Wij richten ons op uiterlijke verzorging; extra’s zoals permanente make-up, nagels en wimpers. We zijn er voor het gemak van de vrouw. Je moet al zoveel: werken, sporten, voor de kinderen zorgen. Aan de ene kant neem je door een behandeling bij ons even lekker de tijd voor jezelf, terwijl je aan de andere kant veel tijd bespaart. Met permanente eyeliner en gekleurde wimpers hoef je niet elke dag je make-up aan te brengen bijvoorbeeld.”

Kristina heeft zich gespecialiseerd in permanente make-up. Met name op het gebied van wenkbrauwen weet zij heel mooie resultaten te behalen. “Ik werk met de techniek PhiBrow. Daarbij worden kleine krasjes in de huid gemaakt, waarmee je een heel natuurlijk effect krijgt. Het lijken net echte haartjes, niet te vergelijken met hoe vroeger wenkbrauwen werden getatoeëerd.”
Deze techniek is niet pijnlijk, mensen ervaren het hooguit als irritant, zegt Kristina. Na een jaar of vijf is het pigment vervaagd, dus het is ook niet meer definitief om je wenkbrauwen te laten bijwerken.
Wie bij Kristina komt voor permanente make-up, krijgt eerst een uitgebreid intake-gesprek. “Je moet je goed voelen in onze salon. Als je twijfelt, moet je het niet doen. En als ik denk dat ik niet het gewenste resultaat kan leveren, doe ik het ook niet. Het moet het wel waard zijn.”

Kristina werkt samen met haar zus Klaudija. Samen bieden zij een breed pakket aan behandelingen. Voetverzorging, kunstnagels, wimperextensions, make-upadvies en bruidsmake-up, harsen van het lichaam en vormen van de wenkbrauwen, het kan allemaal. “We zijn gecertificeerd voor alle behandelingen die we uitvoeren”, zegt Kristina. “Je kunt er dus van op aan dat we kwaliteit leveren.”

Beau Experts is te vinden aan de Hoofdstraat 104 in Velp. Een afspraak maken kan via tel. 06-52516930 of www.beauexperts.nl. “Alle behandelingen zijn op afspraak. Alleen voor onze BrowBar, het harsen van je wenkbrauwen, kun je zo binnenlopen. Als we tijd hebben, helpen we je meteen.”

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.