Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: ‘t Hart van Dieren opent op Callunaplein

Business & Shopping: ‘t Hart van Dieren opent op Callunaplein

DIEREN – ‘t Hart van Dieren is drie weken geleden in stilte geopend en sindsdien hebben de eerste gasten het grand café op het Callunaplein al weten te vinden. Zaterdag 16 februari wordt de zaak officieel geopend.

Het wordt een mooi openingsfeest. Om 12.30 uur verricht burgemeester Carol van Eert de officiële opening. Ook komt de bekende Dierense artiest Bram Boender langs, die na zijn optreden tijd maakt voor een meet & greet. Het team van ‘t Hart van Dieren heeft glühwein en warme chocomel klaarstaan en deelt lekkere hapjes uit. Het feest duurt tot ongeveer 17.00 uur.

www.hethartvandieren.nl

Lees ook

Tentoonstelling Cor Stoel in de Oranjerie

DIEREN – Cor Stoel uit Eerbeek laat in de Oranjerie in het Carolinapark in Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.