Business & Shopping: Nieuwe bloemist in Doesburg: Bloem-en-Kunst

DOESBURG – Sinds 19 november is het centrum van Doesburg een nieuwe bloemenwinkel rijker. Bloem-en-Kunst Doesburg biedt bloemen en kunst onder één dak.

Bloem-en-Kunst wordt gedraaid door Satyama Maliepaard en Narayano Vrolijks. Beiden hebben meer dan dertig jaar ervaring als bloemstylist in binnen-en buitenland. Satyama schildert daarnaast ook.
Na terugkomst uit Oman in 2017, waar Satyama en Narayano in de hoofdstad Muscat een aantal jaren een bloemenwinkel hebben gerund, heeft het stel besloten zich weer definitief in Nederland te vestigen. Vanuit Lathum, waar zij de laatste veertien jaar een huis hadden op Riverparc, zijn zij rond gaan kijken en kwam Doesburg al snel in beeld om een winkel te openen. Ze kwamen er regelmatig en voelden zich er snel thuis door de gemoedelijke sfeer en het aanbod aan leuke winkels. Het gevoel dat ze met hun creativiteit iets extra’s zouden kunnen bieden voor Doesburg en omgeving gaf de doorslag. Bloem-en-Kunst Doesburg werd in het leven geroepen.

Klanten kunnen bij Bloem-en-Kunst Doesburg terecht voor losse bloemen, mooie boeketten en bloemwerk met verse bloemen in iedere prijsklasse, van een aardigheidje tot een luxe cadeau. Voor de verse bloemen heeft de zaak een nieuwe bloemenvoeding, waarbij de bloemen niet meer afgesneden hoeven te worden. “Wij maken en bezorgen op bestelling ook rouwbloemwerk. Bloemen voor bruiloften en speciale gelegenheden behoren daarnaast natuurlijk ook tot de mogelijkheden”, aldus Satyama en Narayano.
Bloem-en-Kunst Doesburg biedt abonnementen met verse of zijden bloemen aan voor particulieren en bedrijven. Ook biedt de winkel een ruim assortiment aan goede kwaliteit zijden bloemen, los verkrijgbaar of verwerkt in bloemstukken. “U kunt altijd uw eigen vaas of schaal meebrengen om naar wens opgemaakt te worden. Daarnaast zijn de schilderijen van Satyama tentoongesteld in de winkel. ”Ook deze zijn natuurlijk te koop”, aldus de ondernemers.

In november 2018 is Bloem-en-Kunst gekozen tot Doesburgse Ondernemer van de Maand en dingt daarom mee voor de titel Doesburgse Ondernemer van het Jaar 2018. Deze prijs wordt dinsdag 5 februari uitgereikt.
Bloem-en-Kunst Doesburg is gevestigd aan de Kerkstraat 34 in Doesburg. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

www.bloem-en-kunst-doesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.