Business & Shopping: Multicycle preview bij Xycleservice Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 16 februari zijn bij Xycleservice in Doesburg de nieuwste elektrische fietsen van Multicycle te bewonderen. Belangstellenden kunnen ze direct testen.

Het merk Multicycle bestaat al meer dan veertig jaar. De fietsen worden met de hand opgebouwd in Ulft. Het merk heeft het afgelopen jaar een complete metamorfose ondergaan en is vanaf het logo tot aan de uitstraling van de fietsen totaal vernieuwd. Ook op technisch vlak zijn veel veranderingen doorgevoerd, zoals de meest krachtige en stille middenmotor die er op dit moment in de markt te vinden is, eventueel met riemaandrijving om de fiets nog stiller en lichter te laten rijden.
Bij Xycleservice noemen ze een Multicycle de Rolls Royce onder de fietsen: “Lichter fietsen bestaat niet en de afwerking is werkelijk top! Een Multicycle elektrische fiets rijdt zelfs zónder ondersteuning lichter dan een gemiddelde gewone fiets en is kortom echt de moeite van het bezichtigen en proberen waard.”

Xycleservice uit Doesburg is één van de grootste Multicycle-specialisten in het land en wil haar klanten graag de mogelijkheid bieden kennis te maken met de nieuwste collectie uit Ulft, zelfs voordat de grootste fietsbeurs van Nederland plaatsvindt. Dit kan op zaterdag 16 februari tussen 10.00 en 16.00 uur. Xycleservice is te vinden aan de Leigraafseweg 33-F te Doesburg.

www.xycleservice.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.