Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Award voor Ter Steeg Lederwaren

Business & Shopping: Award voor Ter Steeg Lederwaren

DOESBURG – Ter Steeg Lederwaren is in de prijzen gevallen. Tijdens de grootste modebeurs van Nederland ontvingen Hans en Esther ter Steeg een Storytelling Award in de categorie Leather and Shoes.

De Storytelling Awards worden jaarlijks uitgereikt door Goodsbrandz in samenwerking met INretail en Mystery Review. Consumenten worden steeds kritischer en weten steeds beter wat ze willen. Daarnaast willen ze steeds beter geïnformeerd worden over de producten die ze aanschaffen. Daarom is kennis van de producten die ze verkopen van groot belang voor de detailhandel om de concurrentie met internetwinkels aan te kunnen. Hier wordt bij de Storytelling Awards naar gekeken.

In december kregen Hans en Esther ter Steeg te horen dat zij waren genomineerd. Er volgde een online stemronde en de genomineerden kregen allemaal bezoek van een mystery shopper van Mystery Review. Hierbij werden zij getest op productkennis, kwaliteit en serviceniveau. Daarnaast is er expliciet gekeken naar de ontvangst, klantvriendelijkheid en algeheel gevoel van gastvrijheid in de winkel. De mystery shopper die een bezoek bracht aan Doesburg, was erg te spreken over Ter Steeg Lederwaren. “De fantastische uitstraling van de winkel met de enorme diversiteit aan tassen is geweldig. De medewerker is erg vriendelijk en klantgericht. De productkennis en achtergrondinformatie van de tassen weet de medewerker heel goed te verwoorden.”
De vakjury heeft uiteindelijk, aan de hand van het rapport van Mystery Review Ter Steeg uit Doesburg de eerste prijs toebedeeld. Niet voor het eerst overigens, ook in 2018 won Ter Steeg deze prijs.

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.