Home / Brummen-Regiobode / Brummen ondertekent verklaring Schone Mobiliteit

Brummen ondertekent verklaring Schone Mobiliteit

GEM.BRUMMEN – Afgelopen donderdag zette wethouder Peter-Paul Steinweg van de gemeente Brummen zijn handtekening onder de Verklaring Schone Mobiliteit van de Cleantech Regio. Hiermee onderstreept de gemeente Brummen de ambitie om werk te maken van slimmer en schoner reizen. Namens de Cleantech Regio tekende Oscar Roelofs de verklaring. Doel van het netwerk Schone Mobiliteit is het delen van kennis en ervaringen, om zo de duurzaamheidsambitie van de Cleantech Regio te bereiken. In de verklaring van de gemeente Brummen staan de concrete bijdragen tot eind 2019.“We nemen bijvoorbeeld het woon-werkverkeer onder de loep”, geeft wethouder Steinweg aan.“Dat doen we met een mobiliteitsscan, waar natuurlijk de nodige vervolgacties uitrollen. Daarnaast realiseren we dit jaar minimaal vijf oplaadpunten voor elektrische auto’s. En samen met de papierfabrieken in onze gemeente onderzoeken we duurzame transportmogelijkheden.”

www.slimschoonreizen.nl.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.