Home / Brummen-Regiobode / Brummen Eijerkamp Open

Brummen Eijerkamp Open

BRUMMEN – Van zondag 24 tot en met zondag 31 maart wordt op sportpark de Hazenberg het Brummen Eijerkamp Open Dubbeltoernooi gespeeld. Dit wordt georganiseerd door de Beckson Tennisclub Brummen. Tennissers van zeventien jaar en ouder kunnen meedoen in de categorieën 4 tot en met 8, in dames-, heren- en gemengd dubbel. Op zondag 31 maart krijgen alle deelnemers een brunch aangeboden. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 maart via www.toernooi.nl.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.