Home / Doesburg-Regiobode / Bruidsbeurs in Dremptse kerk

Bruidsbeurs in Dremptse kerk

DREMPT – Bezoekers aan de St. Joriskerk in Drempt konden zaterdag 9 februari een bruidsbeurs meemaken. Bruiden en bruidegommen in spe genoten onder andere van een modeshow met de mooiste bruidskleding. Maar er was veel meer te zien in de kerk om inspiratie op te doen voor de grote dag: bruidsboeketten in alle soorten en maten, een grote limousine en mooie ringen. Een kapster en visagiste toonden wat er allemaal mogelijk is op het gebied van haar en make-up. Zelfs aan kleding voor de bruidsmeisjes was gedacht en dat maakte het aanbod in de sfeervolle Dremptse kerk compleet.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Mariëlle Freeman wint fotowedstrijd Kunstwandelroute

HUMMELO – Mariëlle Freeman uit Houten won de fotowedstrijd van de Kunstwandelroute met bovenstaande foto. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.