Home / Rheden-Regiobode / Bridgeclub Dieren zoekt deelnemers

Bridgeclub Dieren zoekt deelnemers

DIEREN – Bridgeclub Dieren verzorgt twee speelmomenten in de week. Op de woensdagmiddag wordt vanaf 13.30 uur gebridged in Theothorne. Deze middag is een direct gevolg van en voortgang op de succesvolle cursus Denken en Doen, die in oktober 2016 gestart is en in mei 2018 geëindigd. Een groot deel van deze deelnemers is zeer enthousiast over het bridgen en speelt dus in clubverband. Op deze woensdagmiddag is nog ruimte voor meer deelnemers, zodat er in twee lijnen gespeeld kan worden. Binnenkort start de Dierense bridgeclub met een verdiepingstraining voor de woensdagmiddagleden.
Al sinds vele jaren wordt op donderdagavond vanaf 19.30 uur in Theothorne gespeeld. Hier wordt in vier lijnen gespeeld met gemiddeld veertien paren per lijn. Voor informatie over de twee speelmomenten kan contact worden opgenomen met Margo Schuurman via secretariaatbcdieren@gmail.com of via tel. 0313 – 414549.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.