Braakballen pluizen

RHEDEN – Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen op zondag 10 februari ontdekken wat uilen allemaal eten. Door het ontleden van braakballen komen zij veel te weten over de voeding van uilen. Kosten per kind voor deelname aan deze activiteit is 4 euro voor leden van Natuurmonumenten en kinderen van OERRR en 7 euro voor niet-leden. Ouders betalen niet voor deze activiteit. De starttijden zijn om 11.00, 13.00 en 15.00 uur in het bezoekerscentrum Veluwzoom in Rheden. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentra. In verband met de beperkte parkeerruimte wordt aangeraden om gebruik te maken van openbaar vervoer. Vanaf de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Bezoekerscentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.