Home / Brummen-Regiobode / Boekpresentatie in Oosterhuizen

Boekpresentatie in Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Annelies Brinkhuis presenteert op zaterdag 9 februari haar boek ‘Ik zou het niet kunnen’ in het Dorpshuis in Oosterhuizen. Brinkhuis is begeleider van afscheidsceremonies bij een begrafenis of crematie en heeft 82 verhalen uit de praktijk gebundeld.

“Mijn verhalen gaan over wat mensen drijft, beweegt of aan de grond houdt. Ze vertellen over mensen die de dood van zichzelf of een dierbare onder ogen moeten zien. Mensen zoals jij en ik dus. Iedereen vraagt zich wel eens af hoe we dat ooit moeten gaan doen: loslaten van de mensen om ons heen. Waar leven en liefhebben al een behoorlijke uitdaging kunnen zijn, is loslaten dat nog meer”, aldus Brinkhuis. “Wie denkt dat dit boek in het teken staat van dood, treurnis en afscheid vergist zich. Juist wanneer de dood zich aandient, gaat het namelijk meer dan ooit over het leven en daarmee ook over liefhebben en loslaten.” De ondertitel van haar boek is dan ook: Verhalen over leven, liefhebben en loslaten.
De boekpresentatie van zaterdag 9 februari begint om 15.30 uur met koffie en thee. De daadwerkelijke presentatie is om 16.00 uur en wordt afgewisseld met optredens van zangeres Esther Kruiter. Van 17.00 tot 18.00 uur is het tijd om te borrelen.
Het Dorpshuis is te vinden aan Het Oude Veen 21 in Oosterhuizen. ‘Ik zou het niet kunnen’ wordt uitgegeven bij Uitgeverij van Warven.

www.anneliesbrinkhuis.nl

Lees ook

Brummense Bikkel voor Marilène, Livine en Ymkje

BRUMMEN – Marilène van Dopperen en Livine en Ymkje Inberg uit Brummen werden woensdag 12 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.