Home / Rheden-Regiobode / Bluesmuziek in de Tapperij

Bluesmuziek in de Tapperij

DIEREN – De band Bluesbreakers speelt zaterdagavond 9 februari in café de Tapperij in Dieren. Het optreden begint om 21.30 uur en de entree is gratis. BluesBreakers is opgericht in 1995 door een van Nederlands bluesmannen van het eerste uur, Dik Korving (gitaar en zang). De band is eigenlijk een doorstart van de White Bluesband, die al vanaf de jaren ’70 de bluespodia in Europa onveilig maakte. De band heeft in de loop der jaren vijf albums uitgebracht. Café de Tapperij is te vinden aan de Hogestraat 58 in Dieren.

Lees ook

Jubileumfeest Velp voor Oranje met paarden bij Kasteel Biljoen

VELP – Op zondag 28 april 2019 viert Oranjevereniging Velp voor Oranje haar 125-jarig jubileum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.