Home / Rheden-Regiobode / Blues in de Tuin van Sjef

Blues in de Tuin van Sjef

VELP – De band Bluessum speelt zondag 24 februari in de bezoekersruimte van de Tuin van Sjef in Velp. Bluessem speelt akoestische blues, waarin ook de slidegitaar te horen is. Naast authentieke nummers uit een ver verleden omvat het repertoire muziek uit de jaren zestig en zeventig. Bluessum bestaat uit gitarist en zanger Jan Prins, bassist en zanger Kajo Koolen, drummer Marcel Gunsing en gitarist Albet Overklift. De nummers worden soms door Jan Prins ingeleid met een anekdote of toelichting. De toegang tot het concert bedraagt 5 euro. Belangstellenden worden verzocht zich aan te melden via info@detuinvansjef.nl. De tuin is geopend van 15.00 tot 18.00 uur, het concert begint om 15.00 uur.

www.detuinvansjef.nl

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.