Home / Rheden-Regiobode / Bingo bij KV Diderna

Bingo bij KV Diderna

DIEREN – Dinsdag 26 februari is er weer een bingo in Theothorne in Dieren. Deze wordt georganiseerd door korfbalvereniging KV Diderna / Visser Sloopwerken. In vijf rondes wordt gespeeld om diverse prijzen, waaronder een goedgevulde vleesmand. Er zijn zes rondes met mooie geldprijzen. De opbrengst van de bingo komt ten goede aan de jeugd van KV Diderna/Visser Sloopwerken. De zaal is om 19.00 uur open en de bingo start om 19.30 uur.

www.diderna.nl

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.