Home / Brummen-Regiobode / Bijna 10.000 euro in Hongerpotjes

Bijna 10.000 euro in Hongerpotjes

REGIO – Met de hongerpotjes van stichting actie Hongerpot Brummen is in het vierde kwartaal van afgelopen jaar 9129,59 euro opgehaald voor voedingsprojecten in India en Tanzania. Tot 2 februari van dit jaar is er 874,80 opgehaald. De organisatie dankt iedereen die ‘gaf, meewerkte of zelf iets organiseerde’ hartelijk. De opbrengst van de potjes die op verschillende plekken in de gemeente staan, maken een verschil voor ruim vierhonderd kinderen. Ze krijgen onderwijs en voedzaam eten.

hongerpot.nl

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.