Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomsten Love Peace Harmony

Bijeenkomsten Love Peace Harmony

VELP – Love Peace Harmony Gelderland heeft in februari weer drie bijeenkomsten gepland. Dinsdag 12 februari is het thema De Weg van de Ziel en gaat het over de zin van het leven. Dinsdag 19 februari staan Zielentaal en Zielenzang centraal. Dan wordt gesproken over het uiten van de ziel. Op dinsdag 26 februari is het tijd voor een klankhealing met behulp van de stem, mantra’s en bijzondere instrumenten. De bijeenkomsten worden tussen 19.30 en 22.00 uur gehouden in KICK – Centrum voor Huiswerkbegeleiding aan de Parkstraat 47 in Velp. Deelname kost 10 euro. Aanmelden kan bij Frank.Boonstra@drsha.com via tel. 06 – 21152418.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.