Home / Brummen-Regiobode / Bijeenkomst voor ouderen

Bijeenkomst voor ouderen

HALL – Stichting Ouderenwerk Hall houdt op donderdag 7 februari om 14.00 uur een bijeenkomst in de Wheme in Hall. Deze middag verzorgt Veilig Verkeer Nederland een presentatie over de actuele verkeersregels. De wijze waarop ouderen zich in het verkeer begeven en waar ze op moeten letten, komt aan de orde. Na afloop van de middag is er gelegenheid om deel te nemen aan een stamppotbuffet. Opgeven is gewenst en kan tot 5 februari via tel. 0575 – 562259 of j.holtslag62@upcmail.nl. De toegang is vrij.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.