Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst Dichterskring

Bijeenkomst Dichterskring

RHEDEN – In de gemeente Rheden is een dichterskring van start gegaan. “In de kunst, elk woord in een zin en elke zoektocht naar een eerlijke strofe is de energie waard. En vanuit deze eerste stap zoeken we naar wegen om de initiatieven uit te breiden”, aldus de initiatiefnemers. Poëten die zich willen aansluiten of willen bijdragen aan activiteiten voor dichters, zijn welkom bij de volgende bijeenkomst van de kring. Deze vindt plaats op donderdag 7 februari, om 16.00 uur bij Cultuurbedrijf RIQQ in Het Rhedens in Dieren.

RIQQ, tel. 0313 – 415603
R. de Boer: deboer.roelf@gmail.com

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.