Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst Dichterskring

Bijeenkomst Dichterskring

RHEDEN – In de gemeente Rheden is een dichterskring van start gegaan. “In de kunst, elk woord in een zin en elke zoektocht naar een eerlijke strofe is de energie waard. En vanuit deze eerste stap zoeken we naar wegen om de initiatieven uit te breiden”, aldus de initiatiefnemers. Poëten die zich willen aansluiten of willen bijdragen aan activiteiten voor dichters, zijn welkom bij de volgende bijeenkomst van de kring. Deze vindt plaats op donderdag 7 februari, om 16.00 uur bij Cultuurbedrijf RIQQ in Het Rhedens in Dieren.

RIQQ, tel. 0313 – 415603
R. de Boer: deboer.roelf@gmail.com

Lees ook

Strijland Open tennis

RHEDEN – Van maandag 19 tot en met zondag 25 augustus houdt tennisclub de Laak …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.