Home / Rheden-Regiobode / Bijblijven in het betaalverkeer

Bijblijven in het betaalverkeer

ROZENDAAL – De technische ontwikkelingen in het betaalverkeer gaan snel, zeker voor de iets ouderen onder ons. Gisteren werd nog betaald met een acceptgiro, vandaag kan zonder extra middelen geld worden overgemaakt met de mobiele telefoon. Wie graag bij de tijd wil blijven op dit gebied kan woensdag 20 februari terecht in De Serre in Rozendaal. Daar komt Aldert Doelen van iPad4Senior uitgebreid uitleg geven over verschillende manieren van betalen via de telefoon en internet. De workshop begint om 10.15 uur en duurt ongeveer twee uur. De Serre is geopend vanaf 10.00 uur.

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.