Home / Rheden-Regiobode / Bezwaarmakers megastal naar Raad van State

Bezwaarmakers megastal naar Raad van State

ELLECOM / DEN HAAG – De Stichting Behoud Uiterwaardenlandschap en een aantal personen uit Ellecom hebben in 2018 bij de Raad van State bezwaren ingediend aangaande de goedkeuring door de gemeenteraad van Rheden van het bestemmingsplan Middachten. Dit bestemmingsplan beslaat onder andere de bouw van een veehouderijbedrijf op landgoed Middachten, met 300 stuks melkvee en 168 stuks jongvee.
Op 1 maart 2019 om 10.00 uur houdt de Raad van State een zitting waarvoor de bezwaarmakers zijn uitgenodigd. Het is een openbare vergadering en dus kunnen ook andere geïnteresseerden in het onderwerp de zitting bezoeken. Vertegenwoordigers van de stichting en hun eventuele aanhang vertrekken om 07.00 uur vanaf het station Dieren. De zitting wordt gehouden op de locatie Kneuterdijk 22 in Den Haag. De uitspraak van de Raad van State wordt ongeveer zes weken na de zitting verwacht.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.