Home / Alle-Regiobode / Bezwaar tegen Lelystad Airport kan tot 21 februari

Bezwaar tegen Lelystad Airport kan tot 21 februari

REGIO – De samenwerkende actiegroepen roepen iedereen op om voor donderdag 21 februari bezwaar te maken tegen Lelystad Airport. Hiervoor is een speciale website in het leven geroepen, www.zienswijzelelystadairport.nl.

Een groot aantal actiegroepen spant zich in om te voorkomen dat de laagvliegroutes van Lelystad Airport in de toekomst veel geluidsoverlast gaan veroorzaken in Oost-Nederland, waaronder een groot deel van de Veluwe. De groepen roepen dan ook iedereen op om bezwaar in te dienen tegen de plannen. De website moet dit makkelijk maken. Hier is een standaardtekst te vinden, die iedereen desgewenst kan bewerken of aanvullen. De tekst kan via de website worden doorgestuurd naar het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

zienswijzelelystadairport.nl

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

One comment

  1. Nederland is vol !!!
    Politiek is onbetrouwbaar.
    Het MER rapport is door wel bekwame en kundige nederlanders ontmaskerd !!
    De politiek moet heel hard werken om het vertrouwen van de burger terug te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.