Home / Brummen-Regiobode / Bevolkingsonderzoek borstkanker

Bevolkingsonderzoek borstkanker

EERBEEK – Vanaf 8 februari staat het mobiele onderzoekscentrum voor borstkankeronderzoek weer op de parkeerplaats naast sporthal De Bhoele in Eerbeek. Vrouwen in de leeftijd van 50 tot en met 75 jaar krijgen een uitnodiging voor deelname aan het bevolkingsonderzoek. Door het onderzoek kan borstkanker in een vroeg stadium ontdekt worden. Dit verhoogt de kans op genezing. Bovendien is vaker een borstsparende operatie mogelijk. Deelname aan het onderzoek is gratis en vrijwillig. Vrouwen worden eens per twee jaar uitgenodigd voor het onderzoek. In de vorige ronde liet 86,2 procent van de uitgenodigde vrouwen uit Eerbeek zich onderzoeken. Bij 2,4 procent van hen was nader onderzoek nodig. Zij werden doorverwezen naar het ziekenhuis.

www.bevolkingsonderzoekoost.nl

Lees ook

Verkoop van Israël-producten

EERBEEK – De familie Jansen in Eerbeek houdt van donderdag 6 tot en met zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.