Home / Rheden-Regiobode / Besturendag Vrouwen van Nu

Besturendag Vrouwen van Nu

LAAG SOEREN – Vereniging Vrouwen van Nu houdt maandag 11 maart een Besturendag voor alle (toekomstige) bestuursleden van Vrouwen van Nu in de provincie Gelderland. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Harmonie in Laag Soeren, begint om 10.00 uur en duurt tot 13.30 uur. Vanaf 09.30 is de inloop met koffie. Na inleiding door het provinciaal bestuur spreekt Carla Wijers van het landelijk bureau van de Vrouwen van Nu. Vervolgens vertelt Evelien ter Meulen over het veelbesproken privacybeleid. De bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch. Opgave voor deze bijeenkomst kan bij het secretariaat vrouwenvannu.gld@gmail.com vóór 23 februari met vermelding van naam, afdeling, e-mailadres en functie.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.