Home / Doesburg-Regiobode / Bennie Sieverink wint poëziewedstrijd

Bennie Sieverink wint poëziewedstrijd

ANGERLO – Donderdagavond 31 januari werd in de Galluskerk in Angerlo de uitslag bekendgemaakt van de gedichtenwedstrijd die was uitgeschreven door de Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg. Dichters en dichteressen uit het hele land en zelfs uit Vlaanderen hadden een zestigtal gedichten ingestuurd. Geïnspireerd door het thema van de Gedichtenweek 2019 Vrijheid leverde dat naar vorm en inhoud een bonte verzameling poëzie. Na rijp beraad door de jury werd eenstemmig de winnaar bepaald: Bennie Sieverink met het gedicht Vertoon. Het winnende gedicht zal op een banner worden afgedrukt. Deze banner zal in het voorjaar aan een muur van de Grote – of Martinikerk worden opgehangen en daar de rest van het jaar te bewonderen zijn.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.