Home / Doesburg-Regiobode / Bekendmaking eerste Doesburgse Ondernemer van het Jaar

Bekendmaking eerste Doesburgse Ondernemer van het Jaar

DOESBURG – Dinsdag 5 februari wordt bekend wie de eerste Doesburgse Ondernemer van het Jaar wordt. De prijs wordt om 19.00 uur uitgereikt in het Ondernemershuis Hanzegilde aan de Ooipoortstraat.

Het afgelopen jaar zijn twaalf maandwinnaars bekendgemaakt; ondernemers die een noemenswaardig nieuwsfeit konden melden. Dit waren Ter Steeg Lederwaren, Gietburg Group, Only for Men, Kunstburg, Goudsmid Laura Egbers, Hapas & Tapas bij de Bouche, Building Colours, Esther Pelgrom Zang, Hot Rod, Xycleservice, Bloem en Kunst Doesburg en Gravuur Andre Bikker.
Burgemeester Loes van der Meijs maakt dinsdag, namens de jury, de jaarwinnaar bekend. Bij de keuze is gelet op factoren als lef, ontwikkeling, toegevoegde waarde, innovativiteit, impact en duurzaamheid. De winnaar krijgt een fraaie trofee en een professionele bedrijfsvideo aangeboden. Verder is er een speciaal ontworpen zilveren speld voor alle twaalf maandwinnaars.
De prijs Doesburgse Ondernemer van het Jaar is een initiatief van ondernemershuis Hanzegilde en online platform DoesburgDirect.nl. De initiatiefnemers willen met de prijs lokaal ondernemerschap stimuleren, onder de aandacht brengen en belonen.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.