Home / Brummen-Regiobode / Basiscursus bijenhouden

Basiscursus bijenhouden

REGIO – De imkersverenigingen Eerbeek en Brummen organiseren samen een Basiscursus Bijenhouden. Het doel van de cursus is de theoretische en praktische vaardigheden te leren om zelfstandig bijen te kunnen houden. Er is een programma van afwisselend theorie- en praktijklessen, verzorgd door een erkend leraar en ervaren leden van de verenigingen. Het cursusprogramma is gebaseerd op de richtlijnen van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging.
De lessen vinden plaats op dinsdag in Brummen en/of Eerbeek en starten op 12 maart. De deelnemers gaan in de praktijk aan de slag met bijenvolken op locatie van de verenigingen of van de leraar in Beekbergen. De cursus omvat twintig bijeenkomsten, waarvan zeven theorielessen, twaalf praktijklessen en een examen. Neem voor meer informatie of opgave contact op met docent Wouter Schouwstra, tel. 06-16762115.

imkersverenigingeerbeek.nl
imkersverenigingbrummen.nl

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.