Home / Rheden-Regiobode / Ballerina Floor Eimers geeft workshop klassiek

Ballerina Floor Eimers geeft workshop klassiek

VELP – Topdanser Floor Eimers van het Nationaal Ballet geeft zaterdag 2 maart twee exclusieve workshops klassiek ballet bij Studio26 in Velp. Alle jonge balletdansers kunnen zich aanmelden voor deze bijzondere workshops.

Als kind danste Floor bij Studio26 en inmiddels is ze opgeklommen tot Grand Sujet bij het Nationaal Ballet. Ze is momenteel te zien in David Dawson’s Requiem en in Ode aan de Meester van Hans van Manen.
In de workshops klassiek ballet gaat Floor met de leerlingen werken aan de barre, repertoire en spitzen. Afhankelijk van het niveau van de groep is er eventueel ook spitzenwerk. “Neem je spitzen dus in ieder geval mee”, aldus Studio26. De ochtend is bedoeld voor gevorderde balletleerlingen, lid of geen lid van Studio26. Deze workshop kost 22,50 euro.

Er zijn twee verschillende workshops op zaterdag 2 maart. Van 9.30 tot 11.00 uur zijn leerlingen van 10 tot 13 jaar met een redelijk gevorderd niveau klassiek van harte welkom. De deelnemers gaan onder begeleiding van Floor onder andere werken aan de barre en met repertoire. De workshop kost 17,50 euro. Van 11.00 tot 13.00 uur is het tijd voor balletdansers vanaf 14 jaar. Leerlingen met een gevorderd niveau klassiek zijn van harte welkom.
De workshops worden gehouden in Studio26 aan de Larensteinselaan 26-d in Velp. Tickets zijn te bestellen via www.studio26.nl.

Foto: Rob Becker

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.