Home / Rheden-Regiobode / Autobrand aan Harderwijkerweg

Autobrand aan Harderwijkerweg

DIEREN – Brandweer en Politie Dieren zijn vrijdagmiddag 8 februari uitgerukt voor een autobrand aan de Harderwijkerweg in Dieren, ter hoogte van de rotonde bij de Spar. De eigenaar van de auto ontdekte tijdens het rijden rookontwikkeling vanuit de kofferbak, meldt de brandweer op Facebook. De bestuurder kon de auto bij de bushalte van de weg af zetten. “Ter plaatse hebben wij de autobrand geblust. De auto hebben we daarna veiliggesteld door het loskoppelen van de accu. De schade aan de auto is groot.”

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.